αστυνομία
Κοινωνία

Μοσχάτο: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Ένα δράμα εξελίσσεται από το απόγευμα της Δευτέρας (16/1) όταν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην ευρύτερη περιοχή του Μοσχάτου, βρέθηκε απαγχονισμένος 50χρονος άνδρας, από τις Αστυνομικές Αρχές. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν γείτονες, που διέμεναν στο διαμέρισμα, άκουσαν φωνές με αποτέλεσμα να καλέσουν την Άμεση Δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ., με μία 50χρονη γυναίκα να ανοίγει την πόρτα στους αστυνομικούς, οι οποίοι και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο και οι Αρχές εξετάζουν τη γυναίκα, που τους άνοιξε την πόρτα.

Η αστυνομία εξετάζει εξονυχιστικά την υπόθεση για να δώσει περισσότερο «φως», ενώ την προανάκριση για να δοθούν απαντήσεις στην υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...