Κοινωνία

Aυτή είναι η Κρητικοπούλα που έχει ξετρελάνει το Tik Tok με τα βιντεάκια της

Ενδεχομένως και να την ξέρετε. Όλο και κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σας το τελευταίο διάστημα, αν είστε χρήστες του Facebook ή ακόμη περισσότερο του Tik Tok όπου κάνει πάταγο!

Η νεαρή Κρητικοπούλα έχει κλέψει τις καρδιές μας και φροντίζει, σχεδόν καθημερινά, να μας λέει καλημέρα και να μας φτιάχνει τη μέρα, χάρη στο νάζι, την τσαχπινιά, το σπαρταριστό χιούμορ και τα ευρηματικά της βίντεο, στο επίκεντρο των οποίων, βρίσκεται (τι άλλο;) η λεβεντομάνα Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο που η Κατερίνα, το πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς καταφέρνει και κάνει αυτό που λίγοι τολμούν και μάλιστα με τρόπο μοναδικό: Με περίσσιο ταλέντο και μοναδικές μιμήσεις κάνει το νησί μας ακόμη πιο viral, μαζί και τις αγαπημένες μας συνήθειες, που έγιναν λατρεία και αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του τόπου και του πολιτισμού μας.

Όπως αναφέρει το daynight.gr, η νεαρή κοπέλα από τον Κρουσώνα, “ντύνεται” με διαφορετικούς ρόλους, πάντα εναρμονισμένους με τα κρητικά ιδιώματα, σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, μιμείται και προσφέρει άπλετο γέλιο για όλα όσα κάνουν την Κρήτη και τον λαό της να ξεχωρίζουν! Η ρακή, ο κουζουλός, ο περίεργος, ο Σήφης και πολλά ακόμη διαφορετικά “πρόσωπα” της Κατερίνας, η οποία έχει καταφέρει να προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

1. Οι τύποι των ανθρώπων που συναντάς στην Κρήτη

2. Κρητικό ρομάντζο

3. Κρητικές λέξεις

 

 

4. Τα κλαμπ της Κρήτης

5. Κρητικό τραπέζι την εποχή του κορονοϊού

6. Μια ιστορία αγάπης από την Κρήτη

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ