Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού τους τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συγκεντρώθηκαν  το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να συζητήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας του εκλιπόντος, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 12 το πρωί από την Μητρόπολη Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην συνάντηση αυτή η Μαρία Ολυμπία κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ είχε την ευκαιρία να συλλυπηθεί από κοντά την πολυαγαπημένη της γιαγιά Άννα Μαρία, καθώς και τις θείες της Αλεξία και Θεοδώρα, μιας και απουσίαζε από το χθεσινό τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στο 1ο νεκροταφείο και στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων παρουσία της σορού του τέως βασιλιά.

Η οικογένεια συνοδευόμενη από τις αδελφές του Κωνσταντίνου, την βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία και την Ειρήνη είχαν την ευκαιρία μετά από σχετική άδεια να τον αποχαιρετήσει μόνη της όπως ακριβώς ήθελε.

Τα παιδιά του Παύλου και τις Μαρί Σαντάλ έφθασαν στην Αθήνα χθες, με την μητέρα τους να πραγματοποιεί πριν λίγα 24ωρα ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο, προκειμένου να τα συνοδέψει στο ταξίδι αυτό.

Η πολυμελή οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αυτές τις ημέρες έχει αποφασίσει και μένει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, όπου χθες το επισκέφτηκαν ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ, ώστε να τους παραλάβουν για τον τελικό τους προορισμό.

Αυτές τις ώρες στην Αθήνα βρίσκονται για να αποχαιρετήσουν του παππούς και τα πέντε παιδιά του πρώτου γιου του τέως βασιλιά, η Μαρία Ολυμπία και οι Αχιλλέας-Ανδρέας, Κωνσταντίνος-Αλέξιος και Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ