Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Άνδρας ξηλώνει χαλκοσωλήνες φυσικού αερίου από πολυκατοικία - Δείτε βίντεο

Η δράση εντος περίεργου τύπου που ξηλώνει, άγριο ξημέρωμα, χαλκοσωλήνες φυσικού αερίου από πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, αποτυπώνεται καρέ - καρέ σε βίντεο ντοκουμέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το υλικό, που τραβήχτηκε απο περίοικο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, δείχνει τον «ποντικό» να έχει σκαρφαλώσει σε ένα σκαμνάκι στο πίσω μπαλκόνι 1ου ορόφου και να ξηλώνει τους χαλκοσωλήνες.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=t9qpblSId2Y

Οι πληροφορίες λένε πως είναι η δεύτερη φορά που αφαιρούν χαλκοσωλήνες από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Άρπαξαν και το καλοκαίρι, όμως αυτή τη φορά, λένε οι ίδιες πηγές, αφαιρέθηκε τριπλάσια ποσότητα.

Για το συμβάν, έχει υποβληθεί μήνυση ενώ οι πληροφορίες λένε πως και σε άλλες οδούς της Νέας Σμύρνης ξηλώνουν συστηματικά τους σωλήνες.

Μάλιστα όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η Κωνσταντινουπόλεως έχει επαρκή φωτισμό στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ φώτα έχει και η πυλωτή, με τον θρασύτατο δράστη να κάνει τη «δουλειά» νύχτα όμως σε ενα σημείο φωτισμένο και λίγα μέτρα από τον δρόμο.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...