ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Κοινωνία

Κόρινθος: Συνελήφθη 46χρονος που λήστεψε δυο καταστήματα

Δύο ληστείες στη σειρά έκανε στην Κόρινθο ένας 46χρονος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την εμπλοκή του σε δύο υποθέσεις και οι άνδρες Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στην σύλληψή του.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης εισέβαλε σε ένα καφέ μπαρ στον Συνοικισμό της Κορίνθου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και υποχρέωσε με την απειλή πιστολιού την υπάλληλο να του παραδώσει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Όπως προέκυψε από την έρευνα, και το προηγούμενο βράδυ, είχε εισβάλει σε άλλο κατάστημα όπου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και πάλι με την απειλή πιστολιού και τον ανάγκασε να του παραδώσει τις εισπράξεις.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με εννέα φυσίγγια στον γεμιστήρα, άλλα 41 φυσίγγια, ένα κινητό τηλέφωνο και τα ρούχα, ο σκούφος, τα γάντια και τα παπούτσια τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για ληστείες κατά συρροή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης