γυναίκα
Κοινωνία

Σοκ!-Ηράκλειο: Συγκλονιστική απόπειρας ανθρωποκτονίας της γυναίκας του - Την βρήκαν γυμνή και βρεγμένη

Η ενδοοικογενειακή βία που υπέστη στο Ηράκλειο σοκάρει. Η 57χρονη γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της γυμνής, γεμάτη σημάδια από τα άγρια χτυπήματα του συζύγου της, που πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος μπορεί να αρνείται τα πάντα, όμως τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε βάρος του, τον έχουν βάλει ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο. Οι περιγραφές τόσο των αστυνομικών, όσο και των διασωστών του ΕΚΑΒ που είδαν με τα μάτια τους, τις εικόνες, είναι ανατριχιαστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Με κύρια κατηγορία αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 57χρονης συζύγου του παραπέμπεται να δικαστεί αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου ένας 63χρονος. Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα φέρεται να ζούσε χρόνια μαρτυρίου δίπλα στον άνδρα της, ο οποίος ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες.

 Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2022 και η ιστορία της 57χρονης είχε συγκλονίσει τους αστυνομικούς του Α.Τ. Φαιστού που έσπευσαν σε χρόνο dt μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο σπίτι του ζευγαριού και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα.

Η γυναίκα ήταν γυμνή, βρεγμένη και όλο το σώμα της, κυρίως το πρόσωπο, ήταν πληγωμένο από χτυπήματα. Το δέρμα της είχε «ποτίσει» από την έντονη μυρωδιά υγραερίου. Στο δωμάτιο υπήρχε μία σόμπα υγραερίου που δεν άναβε, ωστόσο η φιάλη ήταν ανοιχτή.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο να κάθεται σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού. Τον πήραν όπως ήταν, με το φανελάκι και τις παντόφλες, και τον μετέφεραν στο Τμήμα. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα φρόντιζε έναν γέροντα στο χωριό, όμως είχε να πάει στη δουλειά 4-5 μέρες, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σχετική ενημέρωση για την απουσία της.

Ακόμα, επί τρεις ημέρες, μέλος της οικογένειας προσπαθούσε μάταια να συνομιλήσει τηλεφωνικά με την 57χρονη. Έτσι ενεργοποιήθηκε η γραμμή έκτακτης ανάγκης 112, κίνηση  που αποδείχτηκε σωτήρια για τη γυναίκα.

Το περιεχόμενο της κατάθεσης που είχε δώσει η 57χρονη μέσα στο νοσοκομείο, μόλις συνήλθε, ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Σε βάρος του 63χρονου είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για σκοπούμενη πρόκληση σωματικής βλάβης με μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου και σωματικής εξάντλησης, επικίνδυνης για την υγεία, κατ’ εξακολούθηση. 

Είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και παραμένει στη φυλακή μέχρι και σήμερα οπότε και περιμένει να δικαστεί. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...