Κοινωνία

Ηλεία: Ιερόσυλοι τα έκαναν «γης Μαδιάμ» σε εκκλησία

Στόχος ιερόσυλων βανδάλων έγινε το ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο νεκροταφείο του οικισμού Κώμη στην Βουπρασία της Ηλείας, καθώς δεν δίστασαν να το διαρρήξουν ανήμερα των Θεοφανίων και παραμονή της γιορτής του αγίου και να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες παραβίασαν ένα παράθυρο του ναού από το οποίο εισέβαλαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους, χωρίς να βρουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Έτσι, ξέσπασαν στις εικόνες και τις θήκες με τα κεριά, σκορπίζοντάς τα στο δάπεδο και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας για να μην αναγνωριστούν.

Ο εφημέριος του ναού κατήγγειλε τους βανδαλισμούς στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που διενεργεί προανάκριση και προσπαθεί να εντοπίσει τους ιερόσυλους. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που το ξωκλήσι γινόταν στόχος διαρρηκτών, γι' αυτό άλλωστε είχαν τοποθετηθεί κάμερες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...