Κοινωνία

Λέσβος: Ερωτηματικά για τον απαγχονισμό 46χρονου - Είχε καταγγείλει κύκλωμα πορνείας προτού βρει τραγικό θάνατο

Σοκ προκάλεσε στη Λέσβο η ανεύρεση της σορού ενός 46χρονου που είχε απαγχονιστεί έξω το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και φέρεται να είχε βρει τον θάνατο πριν από περίπου ενάμισι μήνα, όταν είχε κάνει καταγγελίες για κύκλωμα πορνείας που οργάνωνε πάρτι οργίων με την συμμετοχή μιας ανήλικης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σορός του 46χρονου, που ήταν πρώην εργαζόμενος στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης, βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν νεκρός από καιρό. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κανείς τον δεν είχε δει όλο αυτό το διάστημα κρεμασμένο, παρ' ότι το σημείο όπου βρέθηκε είναι ορατό.

Ο Ιωάννης Π. είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις με τις καταγγελίες που είχε κάνει στην τοπική Αστυνομία για την ύπαρξη κυκλώματος που εκμεταλλεύεται σεξουαλικά μια ανήλικη στο νησί. Στις 17 Νοεμβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με την εκτίμηση του ιατροδικαστή για τον θάνατό του, είχε κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για ομαδικά πάρτι με τη συμμετοχή ανήλικης. Έτσι, ο θάνατός του γέννησε πολλά ερωτήματα.

Ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι καταγγελίες του 46χρονου είχαν διερευνηθεί από τα μέσα του Οκτωβρίου, αλλά δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Όσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο, ανέφερε ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ