Κοινωνία

Βέροια-Δικηγόρος 29χρονης: Αφαιρέθηκε με το κινητό και το μωρό έπεσε μέσα στον Αλιάκμονα

Ο δικηγόρος της μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών βρέφος της πετώντας το στον Αλιάκμονα υποστήριξε σήμερα πως η 29χρονη από τη Βέροια δεν είχε ποτέ ανθρωποκτόνο πρόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως η 29χρονη περιγράφει τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα λέγοντας «και είναι γνωστό ήδη σε εσάς, είναι ότι αφού έκανε μια βόλτα με το παιδί της σε εκείνο το μέρος που περιγράφεται στο φράγμα, το οποίο είναι ένας χώρος συνήθους ψυχαγωγίας των πολιτών της Βέροιας, κάποια στιγμή έπιασε το κινητό της στο χέρι, αφαιρέθηκε για χρόνο που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια, πάντως όχι για λεπτά, μιλάμε για δευτερόλεπτα και η επόμενη εικόνα που είχε ήταν το μωρό μέσα στα νερά του Αλιάκμονα».

Ο δικηγόρος Αντώνης Μπιδέρης δήλωσε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» «η κατηγορούμενη ακόμη πριν έρθει σε επαφή με το συνήγορό της, έχει δώσει την αυθόρμητη κατάθεση της. Ό,τι είπε τότε, αυτό συνεχίζει να υποστηρίζει μέχρι και αυτή την ώρα και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το κεφάλαιο της ανάκρισης δεν έχει ακόμη κλείσει. […] Αυτό που ισχυρίζεται αυτή η γυναίκα είναι ότι δεν είχε ποτέ ανθρωποκτόνο πρόθεση».

Εχει διαταχθεί κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι έκανε αφού είδε το μωρό της στον Αλιάκμονα, καθώς έχουν έρθει στη δημοσιότητα βίντεο που την δείχνουν να πηγαίνει «ατάραχη μέχρι και σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών», αφού επεσήμανε ότι αυτή η κατάσταση της μη ταραχής είναι γνωστή στην επιστήμη και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε σοκ, «το γνωστό φριζάρισμα, το πάγωμα», ο δικηγόρος της 29χρονης ξεκαθάρισε ότι έχει διαταχθεί κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τον ανακριτή του Πρωτοδικείου της Βέροιας, «την οποία περιμένουμε όλοι για να δούμε και να προσδιοριστούν αν υπάρχει ψυχιατρική νόσος ή διαταραχή και αν αυτή δικαιολογεί τις πράξεις της συγκεκριμένης γυναίκας».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ