Κοινωνία

Σέρρες: Νέα στοιχεία για την απάτη με θύματα δύο αδερφές

Οι δύο αδερφές στις Σέρρες πίστεψαν ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος στο σπίτι που έμεναν και έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Αρχικά έβαλαν όλα τα χρήματα που είχαν σε μαξιλαροθήκη. Στη συνέχεια βγήκαν και άφησαν έναν άγνωστο άντρα να ψάχνει μέσα στο διαμέρισμα. Τα όσα ακολούθησαν κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων στην τοπική κοινωνία, με το όλο θέμα να προκαλεί αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα.

Εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ έκλεψαν, με τη μέθοδο της εξαπάτησης, από δύο αδελφές ηλικίας 76 και 80 χρόνων, άγνωστοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, στο Αηδονοχώρι Σερρών. 

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου του 2023, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο διόροφο σπίτι στο Αηδονοχώρι στις Σέρρες, όπου διαμένουν οι ηλικιωμένες και επικαλούμενος ιδιότητα υπαλλήλου της ΔΕΗ, τις προειδοποιησε για δήθεν κίνδυνο πρόκλησης “βραχυκυκλώματος”, από υποτιθέμενες προγραμματισμένες εργασίες στην περιοχή.

Τις “συμβούλεψε” να βγάλουν ό,τι πολύτιμο έχουν από το σπίτι. Με αυτό τον τρόπο ο δράστης με τη βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρίες και συνεργού του, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα, τα οποία οι δύο γυναίκες φέρεται να είχαν κρύψει σε μαξιλαροθήκη. Οι δράστες αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...