Κοινωνία

Αττική: Μπαράζ διαρρήξεων τις ημέρες των Χριστουγέννων

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες διαπιστώθηκαν δύο διαρρήξεις σε οικίες στο Χαλάνδρι και στο Νέο Ηράκλειο, στην οδό Δυοβουνιώτη στο Χαλάνδρι, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν μπει από την κεντρική είσοδο, την παραβίασαν πιθανότατα με κλειδί πασπαρτού, μπήκαν στον πρώτο όροφο και αφού έψαξαν όλο το σπίτι, αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα που είχε ο ιδιοκτήτης.

Σχεδόν την ίδια ώρα στο Νέο Ηράκλειο, στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα, διαπιστώθηκε εκεί κλοπή. Είχαν διαρρήξει αναρριχητές εδώ διαρρήκτες, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν πάλι κοσμήματα μεγάλης αξίας, αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος, είχαμε αιματηρή απόπειρα ληστείας στην περιοχή της Βούλας. Πέντε δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Έψαχναν το σπίτι τους, αντιλήφθηκε ο αδελφός της ιδιοκτήτριας, ο οποίος ήταν στον δεύτερο όροφο.

Κατέβηκε να δει τι συμβαίνει στο σπίτι της αδελφής του. Ήρθε αντιμέτωπος με τους πέντε διαρρήκτες, οι οποίοι τον χτύπησαν ευτυχώς ελαφρά στο χέρι και τράπηκαν σε φυγή.

Ενημερώθηκε η αστυνομία. Έγιναν αναζητήσεις για τους 5 κακοποιούς, δεν εντοπίστηκαν όμως στην έρευνα, ενώ σε αυτή την περίπτωση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...