Κοινωνία

Λαμία: Είχαν κάνει κι άλλη κλοπή οι κακοποιοί που λήστεψαν 18χρονους

Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 23χρονο που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ ο τρίτος συνεργός τους έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Οι κακοποιοί, οι οποίοι μιλούσαν αλβανικά μεταξύ τους, έκαναν σωματική έρευνα στα δυο παιδιά και, όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχαν χρήματα, άρπαξαν το κινητό του ενός και μια συσκευασία καπνού χτυπώντας τον με γροθιές! Στην προσπάθεια του νεαρού να αμυνθεί, ένας από τους ληστές τον απείλησε με όπλο, ενώ ο δεύτερος έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και απείλησε τους δύο 18χρονους να μην καταγγείλουν τη ληστεία.

Κάτοικοι της περιοχής που είδαν τι συνέβη ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο σημείο. Οι κακοποιοί διέφυγαν πετώντας το κλεμμένο κινητό, αλλά είχαν καταγραφεί σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο και οι άνδρες της Ασφάλειας τους ταυτοποίησαν εύκολα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, νωρίτερα είχαν ληστέψει και έναν 40χρονο, τον οποίο χτύπησαν και άρπαξαν το κινητό του, χρήματα και μια τσάντα με τρόφιμα που είχε μόλις ψωνίσει!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...