Αλιάκμονας
Κοινωνία

Βέροια: Οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν υπόψιν την οικογένεια - «Δεν μπορούσαν να αποφασίσουν για το παιδί»

Με όλα τα στοιχεία της  υπόθεσης με το νεκρό μωρό που βρέθηκε στον Αλιάκμονα να δείχνουν στη μητέρα, βγαίνουν στην επιφάνεια δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες, οι κοινωνικές υπηρεσίες που την είχαν επισκεφτεί, φέρεται να είχαν δει βελτίωση στην ψυχική της υγεία.

Όπως ανέφερε το Mega, η 29χρονη αντιμετώπιζε από εφηβική ηλικία σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει νοσηλευτεί σε ίδρυμα περίπου 10 φορές. Έτσι, έπρεπε να δέχεται σε τακτική βάση επισκέψεις από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Πανιώτης Γκυρίνης, μίλησε σχετικά και ανέφερε πως «υπήρχε από την εισαγγελία, η επιμέλεια αυτής της κοπέλας από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου περνούσαν από εκεί και συνομιλούσαν με την κοπέλα. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο… και παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη».

«Η κοπέλα νοσηλεύτηκε, χρησιμοποίησε φαρμακευτική αγωγή, δεν ήταν δουλειά της κοινωνικής υπηρεσίας να πει ότι δεν πρέπει να έχει το παιδί και μάλιστα, η κοινωνική υπηρεσία, απ’ ότι μου είπε, έβλεπε μια πολύ σημαντική βελτίωση στην κοπέλα. Δεν έδειχνε κάτι, στις τελευταίες επισκέψεις, ότι κάτι έχει. Ήταν πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, ο αδερφός της ανέφερε ότι η 29χρονη είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να λαμβάνει, ενώ με βάση τον ίδιο εκείνη χειροτέρευε έκτοτε μέρα με την ημέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...