Κοινωνία

Τραγωδία με νεκρό παιδί στη Βέροια: Δέκα φορές είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα

Πολλά τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει μετά τον φρικτό θάνατο του 11μηνών κοριτσιού στα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, με την 29χρονη μητέρα του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αντώνη Μπιδέρη, να εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς αρνείται πως είναι εκείνη που του αφαίρεσε την ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η γυναίκα εδώ και 14 χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει νοσηλευτεί τουλάχιστον δέκα φορές σε ψυχιατρική κλινική και να λαμβάνει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η υπόθεση της είχε απασχολήσει στο παρελθόν μέχρι και τον εισαγγελέα, όπου μετά από δική του παρέμβαση και παραγγελία κρινόταν η νοσηλεία της. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων της η Ελευθερία φαίνεται να είχε μια πιο φυσιολογική συμπεριφορά με αποτέλεσμα όλοι να έχουν σοκαριστεί από την πράξη της.

 

Όπως επιβεβαιώνει στο protothema.gr ο Δήμαρχος Αλεξανδρείας Παναγιώτης Γκυρίνης η 29χρονη είχε ενταχθεί σε συγκεκριμένο πρόγραμμα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου :

«Ειδικοί από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου επισκέπτονταν το σπίτι στο οποίο διέμενε η 29χρονη μαζί με το μωρό της, την μητέρα της και τον παππού της. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί ο κόσμος εδώ έχει πληγωθεί απ όλη αυτή την ιστορία. Η κοπέλα είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπηρεσίας που σημαίνει πως δεχόταν επισκέψεις και συγκεκριμένη υποστήριξη».
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ