Κοινωνία

Νέο Πέραμα: Διαρρήκτες ξήλωσαν μέχρι και τους σωλήνες και τις βρύσες σε εξοχικό

Δέκα φορές μέσα σε 20 χρόνια έχουν ανοίξει διαρρήκτες το εξοχικό της κ. Γεσθημανής στο Νέο Πέραμα. Οι δράστες έχουν στην κυριολεξία κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι, ξηλώνοντας ακόμα και τους σωλήνες από τους τοίχους και τις βρύσες από τον κήπο. Η γυναίκα δηλώνει φοβισμένη και επισημαίνει ότι η Αστυνομία είναι άφαντη.

«Παίρνουν ό,τι βρουν μπροστά τους, δεν αφήνουν τίποτα. Έχουν βγάλει όλα τα πράγματα από τα ντουλάπια […] ξηλώσανε τους σωλήνες από τους τοίχους, τις βρύσες από τον κήπο, το σπίτι έχει γίνει σαν οικοδομή. Φοβάμαι πλέον να πηγαίνω μόνη μου στο σπίτι. Θα ήθελα να πάω να μείνω τώρα που είμαι συνταξιούχος, αλλά φοβάμαι» είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η περιοχή που βρίσκεται το σπίτι, όπως λέει, δεν είναι απομονωμένη, όμως ακόμα και η παρουσία κόσμου δεν πτοεί τους διαρρήκτες. «Έχει και μόνιμους κατοίκους τριγύρω, τα υπόλοιπα σπίτια είναι κλειστά, όμως η περιοχή κατοικείται, περνάνε αυτοκίνητα, πεζοί» σημείωσε, τονίζοντας ότι οι δράστες έχουν ανοίξει και άλλα σπίτια κοντά στο δικό της.

«Κάλεσα 2-3 φορές την Αστυνομία, κανείς δεν φάνηκε. Μία φορά μόνο πριν πολλά χρόνια, ήρθε η Σήμανση και η απάντηση ήταν “αφού έχετε εξοχικό γιατί έχετε τόσα πράγματα μέσα;”» είπε τονίζοντας ότι οι δράστες έχουν παρακολουθήσει το σπίτι της, αλλά η Αστυνομία δεν έκανε κάτι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...