Κοινωνία

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο 17χρονος από την Αλβάνια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δικηγόρος του 17χρονου φέρεται να έχει εμφανιστεί στις αρχές και να έχει δηλώσει πως ο πελάτης του βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στην αστυνομία μέχρι την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 17χρονος μαζί με 7 ανήλικους κατηγορούνται ότι βίαζαν συστηματικά ένα παιδί 15 ετών σε ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον. Για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί 5 ανήλικοι, ενώ ένας από τους 15χρονους γλίτωσε την προφυλάκιση καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15 έτος ηλικίας του.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη (28.12.2022) απολογείται ακόμα ένας 15χρονος που εμπλέκεται στη φρικιαστική υπόθεση. Ο ανήλικος είχε φύγει για διακοπές εκτός Ελλάδας και μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση επέστρεψε. 

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως τα τέσσερα κορίτσια – που το θύμα έχει κατονομάσει ότι βρίσκονταν μπροστά στον βιασμό του – θα καταθέσουν στην αστυνομία μετά την Πρωτοχρονιά. 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ