Κοινωνία

Εξαπατούσαν υποψήφιους αγοραστές ακινήτων στα νότια προάστια

Στη «φάκα» της Αστυνομίας πιάστηκε το μεσημέρι ο «εγκέφαλος» σπείρας, τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν συστηματικά υποψήφιους αγοραστές ακινήτων, αρπάζοντάς τους χρήματα.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να παγιδεύσουν τον «μαϊμού» πωλητή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, την ώρα που ένα από τα θυμάτα του έδινε 10 χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά ενός ακινήτου στη Γλυφάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το τίμημα που είχε συμφωνηθεί για την ολοκλήρωση της αγοράς ήταν 1.300.000 ευρώ.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ από την προανάκριση προέκυψε μια ακόμη υπόθεση απάτης με θύμα άλλο άτομο, το οποίο είχε δώσει προκαταβολή 15 χιλιάδες ευρώ για την αγορά οικοπέδου στην ίδια περιοχή.

Το κύκλωμα είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του στα Νότια Προάστια και προσέγγιζε ιδιώτες που ήθελαν να αγοράσουν σπίτια ή οικόπεδα.

Τα μέλη της σπείρας, αφού επιδείκνυαν πλαστά πιστοποιητικά για τις ιδιοκτησίες στη συνέχεια ζητούσαν προκαταβολή, ώστε να προχωρήσουν στην αγοραπωλησία των ακινήτων, πουλώντας στην ουσία «αέρα».

Η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι κατασκεύασαν τον πανίσχυρο κινητήρα TEI-TF6000 -Το μαχητικό αεροσκάφος της TF-X & τα UAV Kızılelma και Anka-3 αποκτούν τεράστιες δυνατότητες (Bίντεο)

Η εξοπλιστική προσπάθεια της Τουρκίας δεν περιορίζεται σε παραγωγή νέων οπλικών συστημάτων, αλλά επεκτείνεται και στην...