Κοινωνία

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Το δρόμο για τις φυλακές πήραν 2 ακόμα ανήλικοι

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν σήμερα μετά τις απολογίες τους δύο ακόμα ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον.

Μέχρι στιγμής για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Είχαν προηγηθεί οι απολογίες το περασμένο Σάββατο τριών ακόμη κατηγορουμένων, οι οποίοι επίσης κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Αντίθετα, ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικους όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κυκλώνει την Ινδία ο Ερντογάν - Με ποια χώρα εκτός του Πακιστάν συμμάχησε στρατιωτικά η Τουρκία για να χτυπήσει με πόλεμο την Ινδία;

Σε αυτήν την χώρα η Άγκυρα στέλνει βαλλιστικούς πυραύλους και τροχοφόρα άρματα μάχης ενώ κρατά “ζεστό” το θέμα του...