ασθενοφόρο
Κοινωνία

Ηράκλειο: Νοσηλεύεται ο άντρας που βρέθηκε πεσμένος με σπασμούς στο δρόμο

Ο 24χρονος παραμένει στην εντατική ενώ οι γιατροί παλεύουν να σώσουν τη ζωή τουο. Ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος στη μέση του δρόμου στο Ηράκλειο από περαστικό. Όπως ανέφερε ήταν δίπλα από τη μηχανή του με σπασμούς χωρίς τις αισθήσεις του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως δεν είχε προηγηθεί τροχαίο. Η μηχανή δεν έφερε κάποιο χτύπημα και οι εκδορές στα χέρια δεν παρέπεμπαν σε ατύχημα. Για την ώρα αυτό που προέχει είναι η ζωή του νεαρού που βρίσκεται σε κίνδυνο, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο βρίσκεται από τα ξημερώματα των Χριστουγέννων 24χρονος νέος από την Ιεράπετρα, ο οποίος βρέθηκε από περαστικούς σε κακή κατάσταση, δίπλα από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού.

Ο νεαρός εντοπίστηκε περίπου στις 03:00 τη νύχτα, δίπλα από τη μηχανή του με σπασμούς χωρίς τις αισθήσεις του, από περαστικό που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, χωρίς να υπάρχει ένδειξη, πως συνέβη κάποιο ατύχημα.

Ο νεαρός φορούσε κράνος, ενώ η μηχανή του δεν φαινόταν να έχει κάποιο χτύπημα και ο ίδιος είχε κάποιες ελαφρές εκδορές στα χέρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε με σπασμούς στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

EKTAKTO- Ο Ισραηλινός ΑΓΕΕΔ έδωσε εντολή για χτύπημα στην Συρία -Ποιος συντόνισε ταυτόχρονα δύο επιθέσεις σε Δρούζους και φωτιές σε Ιερουσαλήμ;

Υπάρχουν τρομερά βίντεο με νεκρούς και βασανισμένους από τους Τζιχαντιστές στην Συρία που δεν επιτρέπεται να δείξουμε...
ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι πλησιάζουν, οι Ουκρανοί εκκενώνουν! Τελεσίγραφο Ζελένσκι σε διοικητές του: «Αν μπούνε οι Ρώσοι στο Ντνιπροπετρόφσκ τελειώσατε»

Ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα από την κεντροανατολική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας