Άγιος Νικόλαος
Κοινωνία

Άγιος Νικόλαος: Η Τροχαία μοίρασε στους οδηγούς μη αλκοολούχες μπύρες

Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών στους εορτασμούς είναι συνυφασμένη με αυτή την περίοδο. Δυστυχώς όμως την περίοδο που διανύουμε σημειώνονται αρκετά τροχαία ατυχήματα, εξαιτίας της κατανάλωσης ποτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, στο πλαίσιο πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων κι ενόψει της εξόδου των πολιτών για τις γιορτές, το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε μια ενημερωτική δράση με συμβολικό χαρακτήρα θέλοντας να δώσει το μήνυμα ότι «αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Στη δράση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου, που μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, στο πνεύμα των Χριστουγέννων στους οδηγούς, με συμβουλές οδικής ασφάλειας καθώς και η ιδιωτική εταιρία catering ετοίμασε και πρόσφερε στους οδηγούς χριστουγεννιάτικα εδέσματα και μη αλκοολούχα ποτά στα οποία πάνω έχουν τυπωθεί μηνύματα οδικής ασφάλειας.

 

Ο διοικητής της Τροχαίας Αγ. Νικολάου, κ. Πέτρος Ζερβάκης τόνισε:

«Είναι σημαντικό ότι ολοένα και περισσότερες εταιρείες και φορείς υποστηρίζουν τη προσπάθεια μας, αναγνωρίζουν το έργο μας και ευαισθητοποιούνται στο κομμάτι της οδικής ασφάλειας, στο κοινό μας στόχο που είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες καλές γιορτές με υγεία και με την ευχή να επιστρέψουν όλοι οι πολίτες ασφαλείς στα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά τις γιορτινές μέρες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...