Κοινωνία

Μυτιλήνη: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω εμπρηστής την ώρα που έβαζε φωτιά σε κάδο

Οι φωτιές που ξεσπούσαν η μια μετά την άλλη σε κάδους απορριμμάτων του Δήμου Μυτιλήνης στις περιοχές της Επάνω Σκάλας και του Συνοικισμού, το απόγευμα της Τρίτης, προκάλεσαν αναστάτωση στους κατοίκους καθώς έπνεαν ισχυροί βόρειοι άνεμοι έντασης ως 8 μποφόρ και υπήρχε κίνδυνος οι φλόγες να φτάσουν στα σπίτια τους.

Μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις στην Πυροσβεστική, που επενέβη με εννέα άνδρες και τρία οχήματα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, κινητοποιήθηκαν και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον εμπρηστή που είχε ήδη πυρπολήσει συνολικά δέκα κάδους του Δήμου στην περιοχή, προκαλώντας σημαντικές φθορές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο δράστης ήταν ένας Έλληνας περίπου 60 χρόνων ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να βάζει φωτιά με τη χρήση αναπτήρα, σε έναν κάδο απορριμμάτων σε δημοτική οδό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και πρόκληση φθορών δημόσιας περιουσίας κατά συρροή, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ