trafficking
Κοινωνία

Trafficking: Ο εισαγγελέας απαλάσσει τους κατηγορούμενους

Ο εισαγγελέας προτείνει την απαλλαγή των κατηγορουμένων στην υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη. Ο δικαστικός λειτουργός υποστήριξε πως οι κατηγορίες για μαστροπεία και βιασμό δεν αποδείχτηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ούτε για τον αστυνομικό αλλά ούτε και για τον πατέρα της καταγγέλλουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του αστυνομικού για ενδοοικογενειακή βία και του πατέρα για την κατοχή μεταλλικής ράβδου. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας, ο 39χρονος αστυνομικός την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξέδιδε, ενώ και ο πατέρας της κοπέλας τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

«Συνήθως πήγαινα σε τρία – τέσσερα ραντεβού, σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ ήταν λίγες οι μέρες που δεν είχα κανένα ραντεβού. Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στο Δ…αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματος με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο», είχε καταγγείλει μεταξύ άλλων η 19χρονη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης