Πυγμαχία
Κοινωνία

Ταύρος: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος πυγμάχος

Ο16χρονος αθλητής της πυγμαχίας συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο. Ο νεαρός που προς το παρόν λόγω ευαισθησίας του θέματος δεν δημοσιοποιείται το όνομά του, στην διάρκεια της προπόνησης ένιωσε μία αδιαθεσία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πήγε στα αποδυτήρια να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του, όμως λιποθύμησε και χτύπησε με το κεφάλι σε σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενας άλλος πυγμάχος που ήταν στο γυμναστήριο αντιλήφθηκε τι συνέβη και κάλεσε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομειο. Ο 16χρονος χειρουργήθηκε άμεσα καθώς έπρεπε να του αφαιρεθεί το αιμάτωμα που προκλήθηκε από το χτύπημα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Για το συμβάν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.
Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ