Συλλαλλητήριο
Κοινωνία

Αθήνα: Συλλαλητήρια για την ψήφιση του προϋπολογισμού- Εκπαιδευτικοί, φοιτητές, συνταξιούχοι στους δρόμους

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, για το ψήφισμα του προϋπολογισμού στη Βουλή σήμερα. 

Εργαζόμενοι από σωματεία, ομοσπονδίες σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα συγκεντρώθηκαν στις πλατείες Κάνιγγος, Κοραή και Ομονοίας, για να διαδηλώνουν στο Σύνταγμα ενάντια στον προϋπολογισμό και την ακρίβεια, διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς και υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Κάλεσμα για το συλλαλητήριο, μεταξύ άλλων, έχουν απευθύνει σωματεία εκπαιδευτικών, σωματεία εργαζομένων σε πανεπιστήμια φοιτητικοί σύλλογοι,  ομοσπονδίες, σωματεία και ενώσεις επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων, ομοσπονδίες και σωματεία συνταξιούχων και η ομοσπονδία γυναικών Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, αντίστοιχο κάλεσμα βρίσκεται σε εξέλιξη στο Άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.  

Όσο για την κατάσταση στους δρόμου, όσοι βρίσκονται κοντά στο κέντρο, καλό είναι να «οπλιστούν» με πολλή υπομονή, αφού έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε πολλά σημεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...