Κοινωνία

Πέθανε βρέφος 30 ημερών – Ιατρική αμέλεια καταγγέλλουν οι γονείς

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του μόλις 30 ημερών Ραφαήλ από τον Βόλο, που έχασε τη ζωή του στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη. Το μωρό, που γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας, διακομίστηκε εσπευσμένα με δύσπνοια στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο. Το βρέφος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρουσίασε σχετική βελτίωση, όταν ένας μύκητας εισήλθε στον οργανισμό του, με αποτέλεσμα ο Ραφαήλ να παρουσιάσει και πάλι επιδείνωση.

Χθες, 13 Δεκεμβρίου, κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σκορπώντας απέραντη θλίψη στους γονείς του.

Απαρηγόρητη η μητέρα, ξεσπά μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. «Ψυχάκι μου όμορφο, πόσο πόνο νιώθουμε όλοι μας σε περιμέναμε να έρθεις και να γεμίσεις το σπίτι με χαρές φωνές κλάματα χαράς, αλλά δυστυχώς μικρέ μας Ραφαήλ ο θεούλης σε ήθελε κοντά του είσαι μέσα στην καρδιά μας για πάντα. Σαγαπάμε» γράφει η μητέρα.

Μιλώντας στον Ταχυδρόμο ο πατέρας του παιδιού κάνει λόγο για ιατρικά λάθη και αμέλεια, ενώ τονίζει ότι θα κινηθούν νομικές διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην περάσει κανένας άλλος γονιός αυτός που πέρασε ο ίδιος και η σύζυγός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...