Κοινωνία

Χανιά: Ξεσπά ο γιος 82χρονου που πέθανε από εγκεφαλικό ενώ περίμενε για αεροδιακομιδή 26 ολόκληρες ώρες

Ξεσπά ο γιος του ηλικιωμένου που περίμενε 25 ολόκληρες ώρες για την διακομιδή του στο νοσοκομείο - Ο 82χρονος από τα Χανιά υπέστη εγκεφαλικό το πρωί της Κυριακής.

Τουλάχιστον 25 ώρες περίμενε για την διακομιδή του στο νοσοκομείο, 82χρονος από την Αγία Ρουμέλη Χανίων. Ο 82χρονος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο το πρωί της Κυριακής και όπως μεταφέρθηκε στους κατοίκους, το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσεγγίσει λόγω ανέμων. Παράλληλα, για τον ίδιο λόγο ήταν αδύνατη η μεταφορά του στα Σφακιά με πλωτά μέσα, σύμφωνα με το zarpanews.

Την εγκατάλειψή τους από την Πολιτεία καταγγέλλουν οι κάτοικοι του οικισμού, ενώ την ίδια ώρα, ξεσπά ο γιος του ηλικιωμένου. Γιός του ηλικιωμένου από την Αγ. Ρουμέλη για την καθυστέρηση του ελικοπτέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι άχρηστοι. Αυτό που ζήσαμε, εύχομαι να μην το ζήσει κανείς άλλος. Δεν γίνεται ένα άτομο 82 χρονών να έχει υποστεί εγκεφαλικό να παραμένει αποκλεισμένο για 25 ώρες, σε ένα χωριό το οποίο δεν έχει δρόμο», τόνισε ο γιος του, σε δηλώσεις του κατά την άφιξη στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Γιός του ηλικιωμένου από την Αγ. Ρουμέλη για την καθυστέρηση του ελικοπτέρου.

«Αν είναι δυνατόν, εν έτη 2022 να πεθαίνουν οι άνθρωποι, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Ελικοδρόμιο έχει, γιατί δεν σηκώθηκε το ελικόπτερο από χθες...», ήταν η αντίδραση της κόρης του ηλικιωμένου, όπως μεταδίδει το flashnews.

Τελικά το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Χανίων στις 11:15 και στη συνέχεια διεκομίσθη για τη διενέργεια των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων και τη νοσηλεία του στην κλινική.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...