Διαμαρτυρία
Κοινωνία

Τρίωρη αποχή δικηγόρων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Άδειες θα παραμείνουν οι αίθουσες των δικαστηρίων για τρεις ώρες σήμερα, αγού οι δικηγόροι πανελληνίως θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας και θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15:00.

Οι δικηγόροι ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι προχωράνε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας για το θέμα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση του θέματος, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.00, έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 25, Αθήνα).

Λόγω της συγκέντρωσης, το ΔΣ του Δ. Σ. Αθηνών αποφάσισε, τη, Δευτέρα, να πραγματοποιήσει τρίωρη αποχή των δικηγόρων, από τα δικαστήρια, από τις 12.00 ως τις 15.00».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

S-350 Vityaz
Ένοπλες Συρράξεις 0

Παγκόσμια Πρωτιά: Το ρωσικό υπερόπλο S-350 κατέρριψε ουκρανικό αεροσκάφος σε αυτόματη λειτουργία-Είναι καλύτερο από τον Patriot; (Εικόνες)

Την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε πως οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιτυχίες τους στην περιοχή της Αβντίικα, αφού...