Κοινωνία

Κηφισιά: Έκαψαν με laser πελάτισσα σε ινστιτούτο ομορφιάς

Μια νέα καταγγελία για τον τρόπο δράσης του ινστιτούτου ομορφιάς που εξαπατούσε πελάτες αποσπώντας τους χιλιάδες ευρώ φέρνει στο φως το protothema.gr. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια 70χρονη γυναίκα, ονόματι Θ.Π., η οποία ήταν πελάτισσα στο κεντρο ομορφιάς στην Κηφισιά.

Η εν λόγω γυναίκα είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ξόδευε αρκετά χρήματα για τον καλλωπισμό της. Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου που παρουσιαζόταν ως πλαστικός γιατρός, της πρότεινε κάποια στιγμή να κάνει θεραπεία με laser HiFu, το οποίο κάνει σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου κατά κύριο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκειται για μια συσκευή laser που μπορεί να χειριστεί μόνο ένας ειδικός γιατρός κι αυτό διότι μια λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο πρόσωπο. Το θύμα υποβλήθηκε σε αυτή τη θεραπεία δύο φορές, όμως η υποτιθέμενη πλαστικός γιατρός και ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής που χειρίστηκε το μηχάνημα της προκάλεσε καψίματα στο δέρμα του προσώπου.

Η γυναίκα άρχισε να κάνει παράπονα διότι αισθανόταν πόνο και μούδιασμα. Η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής της πρότεινε θεραπείες άλλου είδους προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη με σκοπό να της αποσπάσει ακόμα μεγαλύτερα χρηματικά ποσα.

Η 70χρονη γυναίκα έφτασε στο σημείο να δώσει πάνω από 300.000 ευρώ χωρίς να δει αποτέλεσμα. Αναγκάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο Συγγρός, όπου οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι της είχαν προκληθεί βλάβες από το laser που ηταν αδύνατο να αποκατασταθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

S-350 Vityaz
Ένοπλες Συρράξεις 0

Παγκόσμια Πρωτιά: Το ρωσικό υπερόπλο S-350 κατέρριψε ουκρανικό αεροσκάφος σε αυτόματη λειτουργία-Είναι καλύτερο από τον Patriot; (Εικόνες)

Την ίδια στιγμή, μαθαίνουμε πως οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιτυχίες τους στην περιοχή της Αβντίικα, αφού...