Κοινωνία

Τραγωδία στο Περιστέρι: Υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ έπεσε από μεγάλο ύψος

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου για την πτώση ενός υπαλλήλου σε έργα του ΔΕΔΔΗΕ, στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 10 περίπου το πρωί ο υπάλληλος ενώ βρισκόταν πάνω σε μια σκάλα αλουμινίου και εκτελούσε εργασίες σε κολώνα ηλεκτροδότησης, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Επί τόπου βρέθηκαν, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της Ασφάλειας, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο και διεξήγαγαν έρευνα για τα ακριβή αίτια του εργατικού ατυχήματος.

Υπάλληλοι του Δήμου Περιστερίου με φορτηγό που έφερε πιεστικό μηχάνημα περίμεναν μέχρι να τους δοθεί εντολή για τον καθαρισμό του πεζοδρομίου. Για αρκετή όμως ώρα, ο κόσμος που διερχόταν, βλέποντας τη λίμνη αίματος έκανε επίμονες ερωτήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...