Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο-Έκρυβε στο διαμέρισμά του 3 κιλά κοκαΐνης και 19 κιλά χασίς

Ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, κατηγορούμενος για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά  από συντονισμένες ενέργειες, ο 42χρονος Αλβανός εντοπίστηκε το μεσημέρι της 7ης Δεκεμβρίου 2022 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 2 κιλών και 160 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα) στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

-ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 16 κιλών και 905 γραμμαρίων,
-ποσότητες κοκαΐνης βάρους 3 κιλών και 404 γραμμαρίων,επιμελώς κρυμμένες κάτω από πάγκο κουζίνας και
-2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης, κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 530 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται άνω των 300.000 ευρώ.

Σε βάρος του συληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βίντεο στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...