Κοινωνία

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν αδέλφια-Έβγαλαν μαχαίρια πάνω σε καβγά

Ειδικότερα, βγήκαν μαχαίρα σε καβγά μεταξύ τριών αδελφιών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν όλους τους από την αστυνομία και να οδηγηθούν στο στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ένας ο ένας αδελφός, 34 ετών, καταφέρθηκε με λεκτική βία εναντίον των δύο αδελφών του (ηλικίας 31 και 38 ετών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των άλλων δύο αδελφών στους αστυνομικούς, ο 34χρονος απείλησε και με μαχαίρι τους ίδιους. 

Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές, τα δύο αδέλφια απείλησαν και εκείνα από την πλευρά τους τον 34χρονος αδερλό τους, ενώ ο ένας από τους δύο επίσης έβγαλε μαχαίρι και καταφέρθηκε εναντίον του 34χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την έρευνα των αστυνομικών στο πατρικό σπίτι των αδερφών, όπου έγινε ο καβγάς, δεν βρέθηκαν μαχαίρια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...