Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Καλαμάτα: Νεκρό βρέθηκε ένα ζευγάρι σε νταμαρι

Η Αστυνομία της Καλαμάτας νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από έναν περιπατητή ότι βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα δυο άψυχων σωμάτων που ήταν πεσμένα σε ένα νταμάρι στην περιοχή Λεΐκα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί πρόκειται για έναν 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του, που ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Ο άνδρας είχε πέσει από μεγάλο ύψος στο νταμάρι, ενώ η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο χώρο που είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους.

Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που βρήκαν τον θάνατο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ήδη έχει κληθεί ιατροδικαστής και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασαν τη ζωή τους.

Για την ανάσυρση των σορών επιχειρεί δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους πιο κοντινούς συγγενείς των θυμάτων σε μια προσπάθεια να φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας. Όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, αλλά αν πρόκειται για κοινή αυτοκτονία, ερευνάται τι οδήγησε σε αυτήν το ζευγάρι.

Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία ταυτότητας των δυο θυμάτων, καθώς και η εθνικότητά τους.

leeikaa_2


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...