Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο

Νεότερη ενημέρωση 

 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγο μετά τις 9 το πρωί, η φωτιά «πηγαίνει καλύτερα» και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατασβεστεί. Όπως αναφέρουν από την πυροσβεστική βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο. 

Αρχικό κείμενο

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο πολυεστερικών στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο ενώ εστάλη μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους.

Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες ενώ πριν λίγο ήρθε και μήνυμα του 112 που προειδοποιεί τους κατοίκους να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους.

«Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη με συνθετικά υλικά. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα» αναφέρεται στο μήνυμα.

«Είχε εμπόρευμα έτοιμο και πρώτες ύλες. 34χρονια εδώ, πρώτη φορά φωτιά στην επιχείρησή μου» δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Δείτε βίντεο 
 

 Σημειώνεται ότι το εργοστάσιο με τα πολυεστερικά είναι δίπλα στην αποθήκη με ελαστικά στην οποία έβαλαν φωτιά Ρομά το βράδυ της Τετάρτης.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...