Κοινωνία

Μπαλάσκας για Κιβωτό του Κόσμου: «Υπήρξε πληροφορία ότι αστυνομικοί ήταν “φύλακες” στην Αχαρνών»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Στην έρευνα που έγινε από τις Αρχές στο διαμέρισμα-«αναμορφωτήριο» της ΜΚΟ που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Αχαρνών αναφέρθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, έχει γίνει έρευνα στο διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου στην Αχαρνών καθώς σε ρεπορτάζ ενεπλάκη το όνομα αστυνομικών που έμεναν εκεί και παρουσιαζόταν ότι ενδεχομένως να παρείχαν και «φύλαξη». Ο συνδικαλιστής αστυνομικός σημείωσε ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν έχει διαπιστωθεί κάτι τέτοιο και η υπόθεση πλέον απασχολεί το ανακριτικό τμήμα της Εισαγγελίας. 

Υπενθυμίζεται ότι – όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive – στο εν λόγω διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου δεν υπάρχει ούτε ταμπέλα, ούτε όνομα στο κουδούνι που να αναγράφεται το όνομα της ΜΚΟ.  Στο διαμέρισμα -«αναμορφωτήριο», που αποκτήθηκε μέσω δωρεάς, ζουν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής- τέσσερα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν στη δομή της Καλαμάτας, τα σταμάτησαν από το σχολείο και τα έφεραν στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Για το διαμέρισμα – «αναμορφωτήριο» στην Αχαρνών μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μια γυναίκα που μένει στην πολυκατοικία. «Δεν υπάρχει κουδούνι, το έχουν ξηλώσει» λέει η γυναίκα, σημειώνοντας μάλιστα ότι πριν πουληθεί στην Κιβωτό του Κόσμου, περίπου πριν από ένα χρόνο, στο διαμέρισμα υπήρχε κουδούνι. «Το μόνο που ακούμε είναι τα πλυντήρια» είπε επίσης. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ