Κοινωνία

Πορτοσάλτε για πυροβολισμό του 16χρονου: «Τη ΔΙ.ΑΣ τη θέλουμε για να πίνει φραπέ;»

Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό, όταν έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει κλήθηκε να σχολιάσει ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εδώ θέλουμε σοβαρότητα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν ξέρω πως έγινε το περιστατικό, λένε ότι πήγε να εμβολίσει το περιπολικό, αυτά είναι υπηρεσιακά, δηλαδή αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως, προηγουμένως έχουμε μία παραβατική συμπεριφορά. Την οποία δεν θα την βγάζουμε με το αντίτιμο της παραβάσεως», ανέφερε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άκης Παυλόπουλος παρενέβη τότε και του είπε ότι δεν έγινε μια οργανωμένη ληστεία και πως ήταν ένας πιτσιρικάς που έφυγε χωρίς να πληρώσει στο βενζινάδικο 20 ευρώ. Ο Άρης Πορτοσάλτε του απάντησε: «Τι την θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ τότε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ να κάνει την δουλειά της, θα κάνει την δουλειά της».

Και συμπλήρωσε: «Επαναλαμβάνω... Ξεκινούν να κάνουν μία καταδίωξη. Υπήρχε μία παραβατική συμπεριφορά. Δηλαδή τι θα κάνουμε τώρα; Όχι να αποφασίσουμε; Η υπερασπιστική τακτική όταν γίνεται πολιτική θέση στην «Αυγή» αρχίζει το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να σταυρώσει ποσοστό στις δημοσκοπήσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ