Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

ΣΟΚ! Πειραιάς: Σκότωσε την 19χρονη σύντροφο του εκτελώντας την με δύο σφαίρες στο κεφάλι - Παραδόθηκε ο 24χρονος δράστης

Μια ακόμα γυναίκα έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο σύντροφός της την δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους στον Πειραιά κι ακολούθως κάλεσε πήγε στις Αρχές ενημερώνοντάς τις για το έγκλημα που διέπραξε.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν νεκρή τη γυναίκα, με τον δράστη να κρατείται στο ΑΤ Πειραιά. Το έγκλημα έγινε το πρωί του Σαββάτου με τον δολοφόνο να πυροβολεί κατά πληροφορίες την άτυχη κοπέλα δύο φορές στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο 24 ετών, με το θύμα να είναι μόλις 19 ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...