Κολωνός
Κοινωνία

Κολωνός- Δικηγόρος 12χρονης: "Τώρα συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει συμβεί" -"Δεν την έχει επισκεφθεί ψυχολόγος"

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου είπε πως την 12χρονη δεν επισκέφτηκε ποτέ ψυχολόγος, ούτε παιδοψυχολόγος μετά τις καταγγελίες, ακόμα και το διάστημα που ζούσε μέσα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως είπε η δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1, «τώρα συνειδητοποιεί η 12χρονη τι ακριβώς έχει συμβεί. Κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, θέλει να είναι συνέχεια στο σπίτι».

Καμία πρόνοια για τη 12χρονη

«Από την καταγγελία που έχει γίνει μέχρι και σήμερα, το παιδί αυτό δεν το έχει δει ψυχολόγος. Ούτε στην δομή που ήταν φιλοξενούμενο, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το είχε παιδοψυχολόγος», κατήγγειλε η κ. Ταραχοπούλου.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια, δεν υπάρχει Κράτος. Δεν μπορεί το παιδί να αφήνεται στο έλεος. Χρειάζεται διδασκαλία κατ’ οίκον, δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Χρειάζεται καθημερινή ψυχολογική υποστήριξη και η 12χρονη και ο άνθρωπος που την φροντίζει».

«Δεύτερο κινητό με ονόματα είχε ο Μίχος»

«Το παιδί βλέπει εφιάλτες, θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που της έκαναν όσα της έκαναν», ανέφερε και συμπλήρωσε πως «έχει “ξεκλειδώσει” τώρα και λέει περισσότερα. Είπε ότι ο 53χρονος είχε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο με ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που πήγαιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με την 12χρονη και το έχει εξαφανίσει».

«Μας είπε ότι ανέφερε στις καταθέσεις της για διάφορα πρόσωπα, αλλά αυτό δεν έχει καταγραφεί και δεν ξέρω αν αυτό ισχύει γιατί η κατάθεση μαγνητοσκοπείται και γίνεται και μια προεργασία πριν την κατάθεση», είπε η Ταραχοπούλου, καταλήγοντας πως «είναι λυπηρό να βγαίνουν, να ευαισθητοποιούνται και να κινητοποιούνται οι Αρχές, αφού δημοσιοποιείται μια υπόθεση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ