Κοινωνία

Κιβωτός: Μαρτυρία σοκ του 8χρονου-«Με χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές»

Υπενθυμίζεται πως ο 8χρονος είχε καταγγείλει ότι τον τιμωρούσαν βάζοντας τον σε κλουβί. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως όταν έκανε αταξίες τον ξεχνούσαν για ώρες μέσα στο κλουβί, του έδιναν χαλασμένο φαγητό και το χτυπούσαν.

Όπως ανέφερε το παιδί στην κάμερα του ANT1, «με χτυπούσαν, με τυραννάγανε, με ταράζανε, με κλειδώνανε οι παιδαγωγοί μου». «Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μου είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί. Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε», πρόσθεσε o 8χρονος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Φώναζα να με βγάλουν και έκατσα τρεις ώρες και με έβγαλε ο αδερφός μου… Ήταν βράδυ» ανέφερε ο 8χρονος και πρόσθεσε ότι «τα υπόλοιπα παιδιά ήταν στο κρεβάτι τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η δομή ήταν χωρισμένη σε καλούς και κακούς»

Το 8χρονο παιδί είπε ότι όταν τον έβαζαν μέσα στο κλουβί «δεν μου έδιναν ούτε νερό ούτε φαγητό» και σημείωσε ότι και οι φίλοί του περνούσαν χάλια. Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενά του, η δομή ήταν χωρισμένη σε κακούς και καλούς. Οι καλοί έπαιρναν επιβραβεύσεις, ενώ οι κακοί είχαν συνέπειες.

«Εγώ ήμουν στους κακούς. Έκανα σκανταλιές» είπε και πρόσθεσε «με χτυπούσαν οι παιδαγωγοί με κλωτσιές και μπουνιές».

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως του έλεγαν να μην τα λέει στους γονείς του «γιατί θα με χτυπήσουν πάλι». «Δεν θέλω να ξαναπάω στην Κιβωτό ποτέ», είπε στο τέλος ο 8χρονος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...