Σκύλος επιτίθεται
Κοινωνία

Μαγνησία: Σκύλος δάγκωσε περαστική - Πρώτες βοήθειες έλαβε και η ιδιοκτήτριά του

Πανικό προκάλεσε ένας αγριεμένος σκύλος στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, το πρωί της Τρίτης, όταν αντίκρισε μια νεαρή γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της και όρμησε εναντίον της δαγκώνοντάς την, ενώ έσυρε στον δρόμο και την ιδιοκτήτριά του τραυματίζοντάς την!

Το περιστατικό διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 9:30΄ το πρωί, όταν οι δύο γυναίκες είχαν βγάλει τα μεγαλόσωμα σκυλιά τους για τον καθημερινό τους περίπατο, αλλά εκείνα άρχισαν να εκδηλώνουν διαθέσεις το ένα προς το άλλο. Η 40χρονη προσπάθησε να συγκρατήσει το δικό της για να μην επιτεθεί στο άλλο σκυλί, όμως εκείνο την έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, επιτέθηκε στην 20χρονη ιδιοκτήτρια του άλλου σκύλου και την δάγκωσε στον γοφό. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο που παρέλαβε τις δύο άγνωστες μεταξύ τους γυναίκες και τις μετέφερε στο «Αχιλλοπούλειο» Βόλου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...