Κοινωνία

Ανήλικος Ρομά άφησε αναίσθητη 78χρονη για να αρπάξει 10 ευρώ!

Μπόλικο θράσος, πονηριά και υπερβολική βιαιότητα έδειξε ένα αγοράκι Ρομά, που αποφάσισε να ληστέψει μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στη Λαμία και δεν δίστασε να την παραπλανήσει για να το πετύχει, αφήνοντάς την λιπόθυμη στο δάπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο λιλιπούτειος αλλά «σκληρός» κακοποιός χτύπησε την πόρτα της 78χρονης το μεσημέρι της Κυριακής και, όταν εκείνη ρώτησε αν είναι ένας γνωστός της που περίμενε, απάντησε καταφατικά. Μόλις η ηλικιωμένη άνοιξε την πόρτα, ο ανήλικος Ρομά την άρπαξε από το λαιμό και την έριξε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της για λίγα λεπτά!

Στο διάστημα που η 78χρονη ήταν λιπόθυμη, ο «άγουρος» ληστής έψαξε το σπίτι, αλλά δεν βρήκε περισσότερα από δέκα ευρώ που είχε πάνω στο τραπέζι, τα οποία άρπαξε και έγινε... λαγός. Όταν η ηλικιωμένη συνήλθε, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή του ανήλικου στους άνδρες της Ασφαλείας οι οποίοι τον αναζητούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...