Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο: Ληστής εισβάλλει σε τράπεζες με χειροβομβίδα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές, καθώς άγνωστος εισβάλλει σε τραπεζικά υποκαταστήματα και πραγματοποιεί ληστείες υπό την απειλή χειροβομβίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, α άνδρας έχει ληστέψει επιβεβαιωμένα 2 τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, το MEGA φέρνει στο φως μία φωτογραφία του ληστή, ο οποίος έχει σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στα νότια προάστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα. Με το γάντι αυτό μάλιστα κρατά και την χειροβομβίδα, ενώ φορά μάσκα προστασίας για τον covid.

Ο δράστης, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο, και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη.

Ο υπάλληλος, μη μπορώντας να αντιδράσει, του δίνει το χρηματικό ποσό του ταμείου, και ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί να μην πει τίποτα και να μην φωνάξει την αστυνομία.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι πίσω από τον άνδρα υπάρχουν άλλοι υπάλληλοι και πελάτες, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ότι γίνεται ληστεία.

Ο άνδρας, χτυπά με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμρο κάθε μήνα, ενώ αφού κάνει τις ληστείες, φεύγει με τα πόδια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...