Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου- είναι σε εξέλιξη έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή. 

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει η μεζονέτα της Ραφήνας. Σύμφωνα με έγγραφα που αποκάλυψε το “Live News”, σε αυτό το διαμέρισμα 105,580 τ.μ. η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει κατά κυριότητα 100% το Α1 ακίνητο στον πρώτο όροφο καθώς και θέση στάθμευσης 15 τ.μ. Η μεζονέτα όμως στο κουδούνι έχει το όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή και όχι της «Κιβωτού».

Πέρα όμως από αυτήν τη μεζονέτα, υπάρχει και δεύτερη που αγόρασε και μεταπώλησε ο πατέρας Αντώνης. Η μεζονέτα αγοράστηκε ημιτελής και ολοκληρώθηκε από τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αγορά της είναι το 2007, με τον πατέρα Αντώνη να αγοράζει μαζί με το διαμέρισμα και τη θέση πάρκινγκ 15 τ.μ. Στη συνέχεια πωλήθηκε στη μητέρα παιδιού της «Κιβωτού» που ήταν στενός συνεργάτης του.

Ακολούθως, η μεζονέτα έγινε γονική παροχή από τη μητέρα στον γιο με παρακράτηση επικαρπίας στις 28 Δεκεμβρίου 2017.

Πρόκειται για το πρόσωπο που υπήρξε στενός συνεργάτης του πατέρα Αντώνιου που μάλιστα τον πάντρεψε τον Αύγουστο του 2021 ενώ στη συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα εικονίζεται σε ταξίδια στις Μαλδίβες και το Ντουμπάι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται