Κοινωνία

Βαρύ πένθος στη Θεσσαλονίκη για τον χαμό της 21χρονης φοιτήτριας: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» λέει ο πατέρας

Θρήνος για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με βαριά τραύματα, καθώς τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην Εγνατία ένας 26χρονος την παρέσυρε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε. Η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της με τους γονείς της, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, να αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανά της, προκειμένου μέσα από τον άδικο χαμό του παιδιού τους, να δοθεί ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του. Ο πατέρας της άτυχης Εμμανουέλας μίλησε στον Alpha και αρκέστηκε να πει: «Ενας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό». Νωρίτερα είχε κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση η γυναίκα του. Είχε αποχαιρετήσει την κόρη της με μια μαντινάδα που ραγίζει καρδιές. Συγκεκριμένα, η μητέρα της 21χρονης έγραψε: «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…. Δε σου λέω αντίο αγάπη μου αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω.. και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», σημειώνει παράλληλα η τραγική μητέρα στην ανάρτησή της στο Facebook. Νωρίτερα, μιλώντας στο ThessToday.gr έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

H 21χρονη, το βράδυ της Δευτέρας ήταν στα Χανιά και είχε πάρει την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης η κοπέλα κατευθυνόμενη προς το σπίτι φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο αλβανικής καταγωγής. Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης