Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του και το 8χρονο παιδί του

Μία ακόμα θλιβερή είδηση από τη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη βίας κατά των γυναικών, προστίθεται στη μακρά λίστα των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Ένας 70χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της 30χρονης συζύγου του από τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο άνδρας χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο το μόλις οκτώ ετών παιδί τους με αποτέλεσμα η γυναίκα να αντιδράσει, επιχειρώντας να απομακρύνει το παιδί από τα χέρια του.

Τότε ο 70χρονος φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά και να τη γρονθοκόπησε, ενώ την τραυμάτισε και με μαχαίρι στο δάχτυλο.

Ο 70χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε αναβολή. Ο 70χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην προσεγγίσει τη σύζυγο και το παιδί του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...