Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κιβωτός του Κόσμου: Συνελήφθη για οπλοκατοχή η υπεύθυνη της δομής Καλαμάτας

Mε χειροπέδες βρέθηκε η υπεύθυνη της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου της Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε στα γραφεία της διοίκησης, κλειδωμένο σε ένα συρτάρι, ένα πιστόλι.

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας είχαν πραγματοποιήσει έφοδος προκειμένου να πάρουν όλα τα έγγραφα που τους χρειάζονται για τον έλεγχο των ταμείων της δομής. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, σε ένα συρτάρι που ήταν κλειδωμένο αρχικά, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι για το οποίο δεν υπήρχε άδεια οπλοκατοχής.

Αν και η υπεύθυνη της δομή της αρνήθηκε πως είναι δικό της και υποστήριξε πως βρίσκεται εκεί χρόνια, χωρίς η ίδια να γνωρίζει σε ποιον ανήκει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο είναι αδήλωτο και αναμένεται να σταλεί για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία και διατάχθηκε η σύλληψη της υπεύθυνης της δομής, ενώ δικογραφία σχηματίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...