Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα 21χρονης φοιτήτριας - «Η κατάσταση της είναι τραγική, έχει οίδημα στο κεφάλι»

Αφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη μία κοπέλα στο κέντρο της Θεσσαλονικης. Η αστυνομία ταυτοποίησε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν άλλος ο οδηγός που αναζητείται. Την ίδια ώρα, το κορίτσι εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Είναι σε μηχανική υποστήριξη, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η αστυνομία δε μας έχει πει τίποτα. Απλά ότι γνωρίζουν τον αριθμό και σε ποιον ανήκει», είπε αρχικά η γυναίκα. Η νεαρή φοιτήτρια έφτασε βραδινές ώρες στη Θεσσαλονίκη από τα Χανιά για να δει το αγαπημένο της σκυλάκι που αρρώστησε και νοσηλευόταν σε κτηνιατρική κλινική. Στη συνέχεια έδωσε ραντεβού με τη φίλη της στην Καμάρα, όπως είπε η μητέρα της:

«Είχε μιλήσει με τη φίλη της. Η φίλη της την περίμενε και μετά επειδή καθυστερούσε πήρε τηλέφωνο και της είπε ένας από τους ανθρώπους ότι ήταν στο ατύχημα». Η Έμμα εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Η μητέρα της ελπίζει σε ένα θαύμα. «Ήταν ένα παιδί πανέμορφο και μέσα και έξω. Το όνειρο της ήταν να έρθει κτηνίατρος. Από το Γυμνάσιο ήθελε μόνο αυτό. Ήθελε μόνο κτηνιατρική και τίποτε άλλο έδωσε και πέρασε δεύτερη» τόνισε.

 

Άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός - Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας που παρέσυρε δύο φορές και εγκατέλειψε τη νεαρή φοιτήτρια. Μέσα σε λίγο χρόνο κατάφεραν να φτάσουν στον ιδιοκτήτη. Στους αξιωματικούς της τροχαίας υποστήριξε ότι ήταν άλλος ο οδηγός. Ένας 30χρονος που είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψε στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης δεν ήταν μόνος. Είχε συνεπιβάτιδα και μία κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εντοπισμός και η σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού είναι θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές