Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Aπολογήθηκε ένας ακόμα κατηγορούμενος

Ένας ακόμα κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό πέρασε σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την εν λόγω υπόθεση, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας.

Κατά την απολογία του, ο 39χρονος άνδρας φέρεται να αρνήθηκε το αδίκημα που του αποδίδεται και αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήματός περιοχής του τρεις φορές το μήνα και της εγγύησης 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του συγκεκριμένου άνδρα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης κοπέλας, που του είχαν σταλεί διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά την απολογία του ο 39χρονος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι από ένα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης, μέσω της εφαρμογής viber, του εστάλησαν φωτογραφίες.

Ακόμα φέρεται να ανέφερε ότι ο ίδιος κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και για αυτό το λόγο ζήτησε με επιμονή να αποσαφηνιστεί η ηλικία της «συνομιλήτριάς» του, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ότι ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιήσει το πρόσωπό με το οποίο μιλάει και την ηλικία του. Τέλος φέρεται να παραδέχτηκε ότι της έστειλε κάποια ποσό 140 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ