Κοινωνία

Εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που έκανε έξωση στην Ιωάννα Κολοβού (βίντεο)

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή, ο οποίος ήταν υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο, της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της συλλογικότητας, φαίνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα να σπάνε την πόρτα του γραφείου του δικαστικού επιμελητή, να μπαίνουν μέσα και να σπάνε και να πετάνε στο πάτωμα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την εισβολή στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή, ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα “καθήκοντά” του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα» και προσθέτει: «Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας».

Δείτε βίντεο του Rouvikonas:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...