Κοινωνία

Καθ' ομολογίαν Serial Killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις- Είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 75χρονης κατάκοιτης γυναίκας από την οικιακή της βοηθό στις Καλυθιές της Ρόδου, καθώς η καθ’ ομολογίαν δράστιδα κατέθεσε χθες Δευτέρα στην προανάκριση ότι έχει σκοτώσει και άλλους τρεις ηλικιωμένους από το 2011 έως σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 45χρονη οικιακή βοηθός, το 2011 είχε δώσει σε διαβητικό μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, σε άλλη περίπτωση φέτος σκότωσε έναν ηλικιωμένο με ξυλοδαρμό, ενώ για τον τρίτο φόνο στη Ρόδο, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, χρησιμοποίησε μαξιλάρι. Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει το 2002 να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε μικρή ηλικία.

Οι αστυνομικοί έκπληκτοι άκουσαν την 45χρονη όχι μόνο να... απαριθμεί δολοφονίες, αλλά να περιγράφει ακόμα και ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της με μια ζώνη, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, εξετάζουν με επιφύλαξη τα όσα κατέθεσε η 45χρονη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχικό νόσημα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Και για τους τρεις ηλικιωμένους, τους οποίους ισχυρίζεται η 45χρονη ότι τους δολοφόνησε, υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου. Όπως είπε τη μία δολοφονία την έκανε στη Λέρο και τις άλλες δύο στη Ρόδο.

«Δεν με άφηνε να κοιμηθώ... »

«Με ταλαιπωρούσε και δεν με άφηνε να κοιμηθώ», είπε στους αστυνομικούς η 45χρονη, όταν την ρώτησαν γιατί δολοφόνησε την ηλικιωμένη γυναίκα. Η οικιακή βοηθός κάλεσε την Αστυνομία λίγο μετά τις 08:20 το πρωί ομολογώντας: «Ελάτε γιατί την έπνιξα». Στο σπίτι της 75χρονης στις Καλυθιές έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, η άτυχη γυναίκα που είχε ισχνό σφιγμό, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Η 45χρονη οικιακή βοηθός, την έπνιξε με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, ενώ είχε ένα παιδί το οποίο βρίσκεται σε ίδρυμα. Εκτός από την 75χρονη, η οικιακή βοηθός φέρεται να φρόντιζε και άλλους ηλικιωμένους στο ίδιο χωριό τους τελευταίους μήνες.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές