Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Επιστολή στήριξης παιδιών στον πατέρα Αντώνιο

Την ίδια στιγμή όλο και περισσότερες μαρτυρίες και αποκαλύψεις έρχονται στο «φως». Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, συνολικά τέσσερα άτομα βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελέως Ανηλίκων, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τις σοκαριστικές καταγγελίες που βλέπουν τος φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου. Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι η «ψυχή» της ΜΚΟ, ο πατέρας Αντώνιος, ενώ τα άλλα τρία άτομα είναι εργαζόμενοι στην Κιβωτό. Πρόκειται για τρεις άντρες, που ζούσαν από παιδιά στην οργάνωση και με την πάροδο του χρόνου, έγιναν εργαζόμενοι.

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ το Newsbomb.gr, έλαβε μία επιστολή από παιδιά της Κιβωτού που έχουν ενηλικιωθεί και τα οποία στηρίζουν απόλυτα τον πατέρα Αντώνιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εμείς, τα παιδιά της Κιβωτού, ως ενήλικοι πλέον που έχουμε ζήσει μέσα στην οικογένεια της Κιβωτού και έχουμε γαλουχηθεί από τον Πατέρα Αντώνιο, καταδικάζουμε απερίφραστα όσα επαίσχυντα ψεύδη έχουν αναρτηθεί στα ΜΜΕ, ως παιδιά που έχουμε μεγαλώσει μες στην Κιβωτό θιγόμαστε βαθύτατα και επιφυλασσόμαστε των νόμιμων δικαιωμάτων μας απέναντι σε κάθε συκοφαντία.

Ο πατήρ Αντώνιος για εμάς αποτέλεσε και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ζωής και αγάπης και από την πρώτη στιγμή της ελεύσεώς μας στην Κιβωτό, σήκωσε μαζί με εμάς κάθε μας βάρος και προβληματισμό, μας έμαθε πόσο μεγάλη αξία έχουμε και ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάθε μας στόχο ζώντας με αξιοπρέπεια.

Έτσι ο καθένας μας πλέον, σε αντίθεση με τους καταγγέλλοντες , αναγνωρίζοντας όλες τις θυσίες της Κιβωτού του Κόσμου και του Πατρός Αντωνίου, πορευόμαστε με θάρρος και ειλικρίνεια, αντιμετωπίζοντας την ζωή κατάματα, περνώντας μέσα από τα κύματα.

Όλα αυτά τα πολλά ή τα λίγα που έχει ο καθένας καταφέρει τα οφείλουμε στην Κιβωτό του Κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάντα νιώθαμε ασφαλείς μες στην Κιβωτό και ποτέ δεν νιώσαμε ότι απειλούμαστε από κάποιον. Οι χώροι που ζούσαμε ήταν πάντα πανέμορφοι και μάθαμε ποτέ να μην φοβόμαστε την εργασία και τις ευθύνες. Ποτέ δεν νιώσαμε δέσμιοι και πάντα συζητάγαμε με την Κιβωτό οτιδήποτε μας απασχολούσε. Πάντα μας έλεγαν την αλήθεια.

Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το εμπόδιο η Κιβωτός του Κόσμου και ο Πατήρ Αντώνιος θα το ξεπεράσουν και η αλήθεια θα λάμψει.

π. Αντώνιε είμαστε τα παιδιά σου και ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μαζί σου!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. - ΑΝΤΩΝΗΣ Τ. - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. - ΣΠΥΡΟΣ Τ. – ΜΠΑΜΠΗΣ Μ. – ΗΛΙΑΣ Κ. – ΧΡΗΣΤΟΣ Σ. – ΜΑΡΙΑ Σ. – ΕΛΕΝΗ Κ. – ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. – ΑΝΔΡΕΑΣ Μ. – ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. - ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. - ΑΝΔΡΕΑΣ Μ. - ΣΠΥΡΟΣ Τ. – ΓΙΩΡΓΟΣ Λ. – ΑΝΔΡΕΑΣ Λ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ. – ΒΑΓΓΕΛΗΣ Π. – ΚΑΤΕΡΙΝΑ Α. – ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. – ΝΙΚΗΤΑΣ Ο. – ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ Μ. – ΧΡΗΣΤΟΣ Φ. – ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. – ΓΙΑΝΝΗΣ Π. – ΛΕΥΤΕΡΗΣ Κ. – ΟΥΡΑΝΙΑ Φ. – ΣΚΕΡΝΤ Τ. ΛΟΡΕΝΣ Τ. – ΜΑΡΙΟΣ Ζ. – ΧΡΗΣΤΟΣ Ζ.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ